Archieven: Scholen

Een post type voor scholen

Bonifatiusschool

Gelukkig laten groeien! Voor de samenleving van morgen en de leerlingen van nu geven wij STERK onderwijs. Vanuit onze kernwaarden vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking streven wij naar glinsterende ogen en gelukkig laten groeien!

`t Ruimteschip

Op ’t Ruimteschip vinden we een goede sfeer belangrijk. In onze visie is het belangrijk dat die sfeer samen wordt gemaakt door leerkrachten, ouders en kinderen, daarom zijn we een Vreedzame School.

Opmeer

Opmeer is een aantrekkelijke gemeente waar het goed wonen, werken, leven en recreëren is. Ook in de toekomst willen we dat blijven met een heldere identiteit van de gemeente en de verschillende gemeenschappen en kernen. We willen ervoor zorgen dat Opmeer zich duurzaam ontwikkelt, met leefbaarheid en kwaliteit als belangrijke maatstaven. De maatschappelijke ontwikkelingen zijn dynamisch en Opmeer wil daar proactief op inspelen met gerichte investeringen. Wij zien hierin voor de gemeente een regelende rol.

De Akker

Onze openbare school is er voor alle kinderen. Het is een minisamenleving waar kinderen samen spelen, samen leren en samen vormgeven aan de school. We zijn allemaal gelijkwaardig en voelen de vrijheid om onszelf te mogen zijn. We ontmoeten je graag!

Berend Botje

Van je babytijd tot aan de middelbare school, bij Kinderopvang Berend Botje groei je van jongs af aan met elkaar op. Onze opvang voelt als een tweede thuis waar elk kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wij bieden hen alle ruimte om vrijuit te spelen en de wereld te ontdekken. Ga naar www.berendbotje.nl en maak nader kennis met ons!

Muziek Opmeer

Stichting Muziek Opmeer bevordert muziekeducatie en -participatie in de gemeente Opmeer. Er wordt gewerkt volgens een innovatieve bottom-up werkwijze welke veel ruimte geeft aan initiatieven en wensen die leven bij de direct betrokkenen. Initiatieven kunnen elkaar vinden binnen zes verschillende domeinen: binnenschools, naschools, buitenschools, kinderdagverblijven, sociaal domein en de verschillende dorpsraden.

westfriesebibliotheken

Bij de Stichting Westfriese Bibliotheken vinden wij het belangrijk dat iedereen mee kan blijven doen en kan blijven groeien in onze maatschappij. Door intensieve samenwerking met (lokale) instanties op het gebied van onderwijs, cultuur en maatschappij kunnen we de participatie en het welzijn van onze inwoners van 0 tot 100+ jaar maximaal stimuleren voor een nog krachtiger West-Friesland.

GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden is de gemeentelijke gezondheidsdienst voor 16 gemeenten in het noorden van de provincie Noord-Holland. In de regio wonen ruim 658.000 inwoners.

Voor al deze gemeenten bewaakt, beschermt en bevordert GGD Hollands Noorden de gezondheid en veiligheid van alle inwoners in Noord-Holland-Noord.